Isnin, 20 Mei 2002

Server Yang Teruk

Hari ni server makin tak betul. Connection down every 5 minute. Hard drive aku pun macam ada masalah. Berbunyi-bunyi macam ada lumba haram kat dalam casing tu. Tak sampai 15 minit on, dah restart sendiri. Last-last aku buat scan disk. Lama pula nak kena tunggu. Aku guna pc kawan aku buat kerja sambil surfing. Ehehe.

7 pc dari KW Computer sampai hari ni untuk Account Department. Seronok la staff Account Department dapa pc baru. Ehehe. Aku install sistem yang berkaitan dan pasang semua pc tu kat Account Department kat tingkat 6. Lepas ni jangan dok komplen pc slow ye?

Apalah masalah Registrar Department ni? Salah key in data, bila report tak keluar nak marah-marah aku. Dia yang salah key in. Geram betul! Aku print out data yang diorang salah key in, barulah termalu sendiri. Tersengih-sengih. Aku tunjuk cara nak betulkan, kemudian the rest buat sendiri la. Aku programmer ok~

0 comments:

Cerita Lama Amyz