Rabu, 17 Jun 2015

Cerita..

Apa nak cerita?

Mana nak mula?

Fuh..

Bila baca entri lama-lama, pandai juga aku menulis rupanya. LOL!

Skill ada, cuma kena asah supaya tajam semula.

For now, aku doa semua kawan-kawan aku baik-baik dan sentiasa dilindungiNya. Amin.

Selamat berpuasa. :-)

Rabu, 24 Disember 2014

Oh, My Blog Mygj.net/amy2lie Domain Sudah Expired

Assalamualaikum wbt.

Waaa. Stress juga tak dapat update blog. Walaupun tak selalu update. -_-' Haih. Ingat nak pindah domain lain. Nak guna domain lama balik. amyz3.com.

Dah lama tak menulis ni rasa macam oiii ketagihnya!

Sementara tu boleh singgah blog kesihatan, kecantikan saya ni. Ahaks! Jaga kesihatan, bukan sekadar untuk kecantikan luaran, dalaman pun perlu cantik juga.

Juga saya dalam proses upgrade diri jadi lebih baik lebih pada hambaNya yang solehah. Insya Allah.

Untuk menjaga kesihatan lebih baik supaya bila kita sihat, memudahkan kita bekerja dan beribadah dengan lebih baik. Semoga Allah permudahkan.

Sampingan itu, saya juga upgrade pengetahuan saya supaya saya dapat membantu oranglain. Saya boleh memberi nasihat dan consult anda tentang bagaimana mahu menjaga dan mengekalkan kesihatan, kecantikan, pelangsingan, kehamilan, berpantang dan penyusuan.

In the other note, if you're still not knowing, I'm a mother of 3 kids now. Alam, Amelyz and Alim. Wuhuu!!

Jumaat, 23 Disember 2011

Pindah


Sebenarnya ada.

Tapi sudah pindah~

:-)


Rindunya pada blog ni. Hihi.






Isnin, 18 Mei 2009

KL yang ku Tinggalkan.

Ironinya, aku pernah menulis entri yang aku quote ini. Entri ini disebabkan boss aku pada waktu itu cakap aku tidak bertuah kerana beraya di KL setiap tahun tanpa merasakan perasaan excitement balik kampung.

29 Nov 2002
... Nantilah. Aku dah kahwin sok, aku tak mo dok KL nih. Dok jauh-jauh. Nanti raya, orang balik kampung, aku balik bandar. Aku balik KL. Janji balik raya.


Hah! Itulah orang kata, be careful what you wish for kan? Haha.

Sekarang, tak perlu tunggu hari raya untuk rasa teruja balik KL. Bila-bila nak balik KL, mesti rasa teruja. Sibuk belikan itu-ini untuk anak buah. Awal-awal pagi dah siap packing bag. Baru tahu~

2 hari di KL tak pernah rasa cukup. Rasa sangat sekejab. Nak manja-manja dengan mak ayah, manjakan anak buah lagi. Hariz yang baru berusia setahun dah pandai mengajuk-ajuk apa yang orang cakap. Kuat mengamuk. Alahai. Tak dapat tengok perkembangan dia. Yana dan Atiya pun dah pandai mengeja~ Becok bercerita. Alahai.

Hilang rindu pada keluarga. Tak puas juga sebenarnya~ Hehe.

Mahu juga jumpa kawan-kawan. Encik a2l1e jumpa kawan seuniversitinya di JJ AU3 pada petang Sabtu. Malamnya selepas tamat tengok bola, diva comel ini kami kidnap untuk sesi karaoke 2 1/2 jam non-stop. Peh, puas menyanyi sampai putus suara.

Balik JB semalam petang~ Penat masih terasa.

Jumaat, 15 Mei 2009

LOL 2

Dari sitemeter:




Well, tak boleh salahkan dia~ Dia ingin tahu. Seperti entri ini.


Tetapi, typing question in google?


Nasib baik tak ada question mark di situ. Ekekeke.

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com